Araç Bandrol Duyurusu

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz yeşil ve sürdürülebilir kampüs hedefleri doğrultusunda kampüs içi araç trafiğinin düzenlenmesi ve araç yoğunluğun seyreltilmesi politikası izlemektedir. Bu amaçla yerleşke ana giriş kapısında ücretsiz otopark alanı oluşturulmuştur. Siz değerli öğrencilerimizin öncelikle bu otopark alanını tercih etmesini bekliyoruz.

Yerleşke içindeki otoparkların kullanımı için 25 Eylül -20 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Güz Dönemi Araç Bandrollerinizi, Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğünden aşağıdaki adımları tamamlayarak temin edebilirsiniz. Yaz dönemi için 20 Şubat 2024 tarihinden itibaren kampüs alanına bandrolsüz araçlara parklanma izni verilmeyecektir.

Yerleşke içinde sizlere ayrılan (turuncu tabelalı) otopark alanları kullanılmalıdır. Yanlış otopark alanlarının kullanımı durumunda trafik yönergesine uygun olarak idari işlem yapılacaktır.

• Online araç bandrol başvurusu (aracbandrol.sabis.sakarya.edu.tr)
  • Araç ruhsatı aslı beyan edilecek (öğrenci veya birinci derece yakını)
  • Öğrenci kimlik kartı beyan edilecek
  • Banka dekontu (online ödeme yapanlar için gerekmemektedir)